Menu Close

Kako kupovati

KAKO KUPOVATI NA VATROGASCI.HR

Vatrogasci.hr Webshop omogućuje tri načina kupovine:

 • Možete izvršiti narudžbu odabirom opcije zatraži ponudu ili ju proslijediti mailom na mistar@mistar.hr
 • Možete kupovati putem telefona +385 1 6147 400

KUPNJA OMOGUĆAVA SLJEDEĆE MOGUĆNOSTI:

 • Brži proces narudžbe i naplate
 • Provjera statusa narudžbi
 • Pregled prošlih narudžbi
 • Izmjena podataka korisničkog računa
 • Izmjena lozinke
 • Spremanje dodatnih adresa za dostavu

REGISTRACIJA

 • 1.korak: Na početnoj stranici Vatrogasci.hr kliknite na Registracija, ukoliko ste registraciju već obavili na Vatrogasci.hr prijavljujete se putem linka Prijava.
 • 2.korak: U formi koja vam se otvorila upišite svoje osobne podatke, pročitajte opće uvjete i označite da se slažete s istima. Na kraju kliknite na “Pošalji”.
 • 3.korak: Ukoliko ste podatke točno ispunili, na mail koji ste naveli stići će vam potvrda registracije. Nakon registracije dobiti ćete mail dobrodošlice.

Dobrodošli i zahvaljujemo se za registraciju na Mi Star d.o.o. – vatrogasna i zaštitna oprema!

Vaš račun (korisnickoime@xxx.com) je kreiran i možete se prijaviti koristeći Vašu e-mail adresu i lozinku na sljedećoj web stranici: Prijava.

Nakon prijave možete pristupiti sljedećim uslugama: pregled povijesti narudžbi, ispis računa i uređivanje podataka o korisničkom računu.

Vatrogasci.hr Webshop ukoliko ste pravna osoba, u postupku registracije, sistem će vas tražiti da se tako odredite i da ispunite potrebne podatke za prodaju pravnim osobama (OIB, PDV broj).

KOŠARICA

U nju stavljate proizvode klikom na crvenu tipku “Dodaj u košaricu”. U košarici proizvodi mogu biti neograničeno vremensko razdoblje, a možete ih i dodavati i uklanjati. Ako zaliha nestane, proizvod će automatski biti uklonjen iz vaše košarice. Cijene proizvoda u košarici svakodnevno se ažuriraju.

KUPNJA I ODABIR NAČINA PLAĆANJA

Kupnju završavate klikom na tipku “NAPLATA”. Stranica nakon tražit će vas adresu za plaćanje, koja ujedno ne mora biti i adresa dostave, zaključujete klikom na link “Nastavi”. Sljedeća stranica će vas obavijestiti o načinu i cijeni dostave, klikom na “Nastavi” naći ćete se na stranici Informacije o plaćanju na kojoj ćete odabrati način plaćanja, ovisno o vašim željama i afinitetima. Nakon plaćanja, pregledajte narudžbu i kliknite na “Potvrdi narudžbu”. Time je vaša narudžba proslijeđena na mistar.com.

PREGLED NARUDŽBI TE STATUS ISTIH

Nakon uspješno predane narudžbe na e-mail adresu primit ćete potvrdu o obavljenoj kupnji, a sadržaj i status iste moći ćete u svakom trenutku provjeriti na svom računu na Vatrogasci.hr.

NARUDŽBA PUTEM TELEFONA

Na Vatrogasci.hr moći ćete kupovati i putem +385 1 6147 400 telefonske linije, kada će vas djelatnik provesti kroz sve gore navedene korake te će vašu narudžbu provestio kroz Vatrogasci.hr.

NAPOMENA: Slike proizvoda na Vatrogasci.hr Webshopu su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici Vatrogasci.hr ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Mi Star d.o.o. će nastojati na web stranicama Vatrogasci.hr objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *